Офанзивният футболист на Лудогорец Джоди Лукоки открито обяви, че се надява да бъде продаден през този трансферен прозорец. Според него четири години в Разград са му достатъчни, постигнал е целите си и желанието му е да намери ново предизвикателство. 

"Желанието ми е да направя трансфер това лято. Искам да отида на по-високо ниво. Тук съм от четири години, играх в Шампионската лига с Лудогорец, играх в Лига Европа, станах шампион четири пъти. Да, време е за ново начинание, си мисля", заяви Лукоки пред изданието WereldPod в Холандия. 

Той разкри, че все още не знае за конкретна оферта към него, но чува за интерес от различни държави. Самият той изрази желание да играе в Бундеслигата или Примера дивисион и все още се надява на голяма оферта към него. 

"Има интерес от Турция, но дочувам за такъв и от Германия. Чакам да видя дали ще има нещо конкретно и тогава ще преценявам. Нямам предпочитана дестинация, но ако мога да играя в елита на Германия или Турция, ще е нещо наистина страхотно."

"Мисля, че желанието на всеки футболист е да играе или в Бундеслигата, или в Примера дивисион, или в Премиършип. Това, разбира се, е мечтата пред мен, но засега нямам предпочитана конкретна дестинация", заяви Лукоки в интервюто си.