ПФК Лудогорец съобщава, че касата на стадион "Групама Арена", която ще обслужва феновете на шампионите преди мача с Ференцварош в сряда, ще работи в деня на срещата от 18,00 ч. местно време. Двубоят е с начален час 20,00 ч. Гишето се намира на улица "Алберт Флориан" пред сектора за гостуващите фенове "Е" (виж снимката). В него феновете, вече притежаващи ваучери ще могат да ги заменят за валидни билети.

Важно! Всички привърженици трябва да носят документ да самоличност, който да бъде представен при поискване по входовете на стадиона. За двубоя с Лудогорец "Групама Арена" отваря врати в 18,00 ч.

На стадион "Групама Арена" важат специални правила за безопасност. Феновете, притежаващи хладни оръжия и опасни предмети няма да бъдат допускани на трибуните. Забранен е вносът на алкохол.

ПФК Лудогорец и Ференцварош ще си сътрудничат при пропусквателния режим на феновете на българския шампион на стадион "Групама Арена". Представители на двата клуба ще асистират на привържениците при размяната на ваучерите за билети.