За формациите на Лудогорец предстои поредната пъстра седмица откъм разнообразие на мачове от различните първенства. Два пъти на терена ще се представят момчетата от дубъла на разградчани, които ги очакват два мача в рамките на шест дни. Единствено най-големите сред Елитите – тези до 17 години, в следващите 7 дни ще почиват от първенството в тяхната група.

Програмата на формациите на Лудогорец за 2-8 септември, която е публикувана в сайта на клуба:

2 септември, понеделник, 19 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец II – Фратрия (Варна)

На юношите от втория отбор на Лудогорец се пада да открият новата шампионатна седмица. Те посрещат в Разград съперниците от варненския отбор Фратрия. Преди началото на срещата от VII кръг във Втора професионална лига, младите „орли“ остават непобедени с актив от 14 точки от 4 победи и 2 равенства.

3 септември, вторник, 16 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец U15 – Етър (Велико Търново)

Втория шампионатен мач ще изиграят най-малките Елитни футболисти на Лудогорец до 15 години. След постигнати до момента три победи и едно равенство, разградчани посрещат у дома юношите на „виолетовите“. Разликата между двата отбора преди началото на мача е три точки и четири места във временното класиране.

3 септември, вторник, 18 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец U16 – Етър (Велико Търново)

По-големите играчи на Лудогорец, които се състезават в Елитното първенство U16, също ще се изправят срещу връстниците си от старопрестолната ни столица. Мачът между двата отбора стартира след последната съдийска свирка при малките, като в техния шампионат разградчани до момента са записали по-силна игра на терена. След четири изиграни срещи, подрастващите „орли“ имат натрупан актив от 10 точки, докато „болярите“ изостават с 4 точки и 8 места по-надолу във временната таблица.

7 септември, събота, 16:30 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец – жени – Дунав (Русе)

Дамите от женския отбор на Лудогорец предстои да изиграят втория си мач от шампионата. След допуснатата загуба с 0:4 от НСА (София) на старта  на новия сезон, сега „орлиците“ ще посрещнат у дома Дунав от Русе. Двата отбора предстои да влязат във футболния двубой с изравнени показатели след първия кръг на първенството.

7 септември, събота, 17 часа, София, Лудогорец II – ЦСКА (София)

Пет дни след като играчите на Лудогорец, водени от Красимир Чомаков, сложиха начало на шампионатната седмица, те ще изиграят мача от следващия VIII кръг във Втора лига. В него дубълът на родния шампион ще срещне втория тим на столичния ЦСКА.

8 септември, неделя, 17 часа, комплекс „Гнездо на орли“, Лудогорец III – Доростол (Силистра)

Точка на шампионатния маратон тази седмица ще сложат момчетата от третия отбор на Лудогорец. Те ще посрещнат в Разград регионалния съперник от силистренския Доростол. До момента играчите, водени от Мартин Цирков, натрупаха 4 точки от записаните по една победи, равенство и загуби.