Вторият представителен отбор на Лудогорец стартира новият футболен сезон 2024/2025 с домакинство. В понеделник, 22 юли, „орлите“ на Захари Сираков ще посрещнат у дома тима на Локомотив (Горна Оряховица), пише сайтът на българския шампион.

Мачът от първия кръг на Втора професионална лига ще се изиграе в комплекс „Гнездо на орли“ с начало от 20 часа. Билети на цени от 4 лева могат да бъдат закупени на контролно-пропускателния пункт на Академия Лудогорец.

Младите таланти на разградчани зарадваха ценителите на качествения футбол със силна игра през изминалия сезон. Те финишираха първенството на 12-о място под наставничеството на старши треньора Захари Сираков, който пое отбора от началото на пролетния полусезон.

Под негово наставничество играчите записаха и две победи по време на лятната си подготовка. Последният успех на зелено-белите беше именно срещу предстоящия опонент – Локомотив (Горна Оряховица).
И през новия сезон талантите на Шампиона се нуждаят от подкрепата на своите привърженици, за което ще се отблагодарят с присъщата им майсторска игра и пълно раздаване на терена.