Дубълът на Лудогорец записа равен 1:1 срещу Спартак (Плевен). "Орлите" гостуваха на своя съперник за срещата от XXVI кръг на Втора професионална лига.

Момчетата, водени от старши треньора Захари Сираков, не влязоха добре в мача. Те допуснаха грешка в защитата и топката се озова в тяхната врата още във втората минута след първия съдийски сигнал. Играчите на Лудогорец не показаха най-доброто от себе си, което Захари Сираков коригира с няколко смени. Резултатът не закъсня и след подновяването на играта разградският тим стоеше по-добре на терена. "Орлите" успяха да изравнят благодарение на Йоан Йорданов, който бе точен от дузпа.

Шампионатната пауза заради мачове на националния отбор видно се отрази на ритъма ни на игра. Похвално е, че има постоянство и момчетата продължават да трупат точки всеки мач, коментира наставникът на Лудогорец II Захари Сираков.

След ремито дубълът на Лудогорец заемат деветото място във временното класиране с актив от 37 точки. В следващия XXVII кръг "орлите" ще посрещнат на свой терен втория тим на ЦСКА 1948.