Лудогорец II посреща Добруджа (Добрич) в мач от XIV кръг на Втора Лига. Двубоят ще се изиграе на 23 октомври (събота), от 16:00 часа, на стадион "Гнездо на орли".

Футболната среща ще се проведе при спазване на новите противоепидемични мерки, съобщава сайтът на клуба. В съоръжението ще може да се влиза само с така наречения зелен сертификат. Феновете трябва да удостоверят с валидни документи, че са ваксинирани  срещу COVID-19, преболедували са го или разполагат с отрицателен резултат от направено изследване (PCR тест или бърз антигенен тест). Носенето на защитни маски за лице е задължително. Ако има привърженици на Добруджа, те ще бъдат настанени в сектора за гости.

Билети за мача може да бъдат закупени на контролно-пропускателния пункт на Академия Лудогорец. Билетите са с цена 3 лева, а продажбата стартира в 14 часа.

Младите таланти на клуба се представят на ниво в първенството на Втора лига, като демонстрират атрактивен и резултатен футбол. Както винаги досега те ще разчитат на подкрепата на своите фенове.

Двубоят може да бъде проследен и в мач-центъра на сайта на клуба. Там в реално време ще бъдат представяни най-интересните моменти от двубоя.