Канадският национал Милан Борян, който направи запомнящи се мачове и с Лудогорец, може да разбуни сериозно духовете в Сърбия. Причината е, че сериозен интерес към него има от белградския гранд Цървена звезда. 

Новината беше разпространена от всички водещи издания в западната ни съседка. И в интереса към него не би имало нищо учудващо и странно, ако съпруга му не беше прелестната Снежана Филипович, която в миналото беше маркетингов директор на големия съперник Партизан. 

Самата тя нееднократно се изказвала остро срещу "червено-белите" и не е ясно как Борян ще бъде посрещнат на "Мала Маракана" заради брака си с нея. Иначе от Звезда искат да заложат на него, ако се стигне до продажбата на титулярния страж Филип Манойлович, за когото има оферта от 1.2 млн. евро. 

Изданието blic.rs припомня изказване на Борян от миналото, което също може да му причини проблеми с феновете на Звезда. В едно интервю, още преди брака си със Снежана, той обявява: "Винаги съм имал желание да нося екипа на Партизан и силно се надявам един ден тва да се осъществи." 

Затова дали ще има такава сделка, предстои да разберем съвсем скоро.