Олимпиакос записа нов разочароващ резултат в група А на Лига Европа. Гръцкият гранд завърши наравно 2:2 при гостуването си на Бачка Топола, въпреки че имаше аванс от две попадения. 

Йоргос Масурас в 16-ата и Даниел Поденс в 57-ата минути дадоха преднина на гостите. Ифет Джаковац върна едно попадение в 63-ата минута, а Милош Пантович изравни в 90-ата минута. 

Иначе мачът тръга отлично за Олимпиакос, който поведе още в 16-ата минута. Даниел Поденс получи дълъг пас, центрира към Йоргос Масурас, който с глава отбеляза за 0:1.

В 57-ата минута гостите удвоиха своя аванс. Поденс получи в наказателното поле, освободи се и вкара за 0:2. 

Домакините обаче не се предадоха и в 63-ата минута намалиха изоставането си. Саша Йованович и Ифет Джаковац направиха двойно подаване в наказателното поле, а вторият стреля във вратата за 1:2.

В 71-ата минута Олимпиакос остана с човек по-малко. Андреас Нтой задържа откъсващия се сам срещу вратаря Саша Йованович и беше изгонен. 

Бачка Топола се възползва от численото си преимущество и в 90-ата минута изравни. Тогава Милош Пантович беше изведен в наказателното поле от Неманя Стоич и изравни.