Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман има сериозни кадрови проблеми преди утрешното гостуване на Лудогорец в среща от втория кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Херо: Разузнахме добре Хофе, излизаме за победа

Германският отбор стартира с домакинска загуба с 1:2 от Брага и се нуждае от позитивен резултат, за да съхрани надежди за класиране 1/16-финалите на надпреварата.

Нагелсман със сигурност няма да може да разчита на босненския национал Ермин Бичакчич. Централният защитник получи травма на коляното срещу Брага преди две седмици и се очаква да се завърне в игра във втората половина на октомври.

Моци: Трябва да сме на 110%, ако искаме да победим Хофе

По-сериозни са проблемите пред специалиста в средата на терена, след като Надим Амири получи контузия на ходилото и беше заменен принудително в 29-ата минута при победата над Шалке 04 с 2:0 в Бундеслигата в събота, а Керем Демирбай все още лекува травма на бедрото.

Амири се очаква да бъде заменен в стартовия състав от Флориан Грилич или от 19-годишния Денис Гайгер, който откри резултата при успеха срещу Шалке.

Балъков: Лудогорец е модерен клуб, подобен на Хофенхайм

"Срещу Брага сами си бяхме виновни за загубата. Контролирахме мача в началото и трябваше да водим поне с 3:0, но вкарахме само веднъж, а след това от нищото получихме два гола. Нашата цел е да излезем от групата и затова се нуждаем от добър резултат в България", заяви спортният директор на клуба Александър Розен./ БТА