Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели след отпадането на от Аталанта в Лига Европа, че не е притеснен от слабата форма на нападателя Мохамед Салах. „Червените” се наложиха с 1:0 в Бергамо, но след поражението у дома с 0:3, се простиха с надеждите си за финал в турнира. Това бе и последният мач на Юрген Клоп с Ливърпул в Европа.

Единствения гол в срещата отбеляза именно Салах от дузпа, но в края на първото полувреме египетският голмайстор не успя да вкара останал сам срещу вратаря.

Напоследък Салах търпи сериозни критики за формата си, но според Клоп това не е оправдано. Голмайсторът на „червените” бе един от първите заменени в срещата.

„Не съм притеснен. Това е, което правят нападателите, това са неща, които им се случват. Той сам трябва да премине през това. Той е един от най-опитните в състава. Не е като да не е пропускал и преди в своя живот. Всичко това е част от играта. Дузпата бе убедителна, страхотно изпълнение, след това нямаше късмет при следващия шанс, но това не е първият път, в който пропуска голямо положение. Не бих направил голяма история от това. Какво ще направите вие, аз не мога да повлияя, но не съм притеснен”, каза Юрген Клоп след мача.