Треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, има доста сериозни кадрови проблеми преди двата изключително важни мача за тима му следващата седмица. 

Редица футболисти от тима са с травми, като две от тях станаха по време на вчерашната загуба от ЦСКА 1948 с 0:2 в София. Днес ще стане ясно каква е ситуацията със Сисиньо и Бърнард Текпетей. Още след мача обаче прогнозите за ганаеца не бяха особено оптимистични, като се заговори за проблем със страничната връзка, което може да го извади от строя за по-дълъг период от време.

Антон Узунов
89 снимки

Ситуацията с бразилеца Сисиньо също е под сериозна въпросителна и все още не може да се каже дали ще може да се оправи за четвъртък. Ясно е, че Антон Недялков е извън строя след операцията на глезена, която му бе направена в Португалия.
 
Централният бранител Жозсуе Са също се възстановява от своята контузия и най-вероятно няма да бъде на разположение за двата мача. Това прави ребусът в отбрана още по-сложен, най-вече за двубоя срещу ЦСКА, тъй като Оливие Вердон ще бъде наказан заради червения картон в Бистрица.
 
Най-сериозни шансове да се оправят до четвъртък имат Кирил Десподов и Алекс Сантана. Каули Оливейра ще бъде напълно готов, но няма как да играе срещу Цървена звезда, тъй като няма картотека в Европа, но пък може да бъде използван в мача срещу ЦСКА идния понеделник.