От Лудогорец призоваха феновете за подкрепа в последния мач от груповата фаза на Лига Европа. „Орлите” приемат датския Мидтиланд в Разград. Срещата е в четвъртък от 22:00 часа.

Ето какво написаха шампионите:

"Да подкрепим Лудогорец в последния му евромач за годината

Последният мач от тазгодишната еврокампания в Лига Европа очаква Лудогорец утре в късен час срещу датския Мидтиланд. Нека подкрепим отбора в сблъсъка със скандинавския тим. Нека се съберем на "Хювефарма Арена" и заедно да се насладим на поредния европейски двубой на "орлите" срещу класен противник. Според прогнозата за мача времето ще се подобри, заради което ви очакваме на стадиона.
 
ПФК Лудогорец напомня, че в момента се продават онлайн билети за мача на https://tickets.ludogorets.com/, както и на билетната каса на улица "Васил Левски". Гишето ще работи днес до 18,00 ч., а утре от 10,00 ч. до началото на двубоя в 22,00 ч.
Цените на билетите за мача с Мидтиланд са следните:
Сектор "В" 2, 3, 4 и 5 блок - 30 лв.
Сектор "В" 1 и 6 блок - 20 лв.
Трибуна "Моци“ - 15 лв.
В сектор "Г" ще бъдат настанени гостуващите фенове на Мидтиланд.
ВАЖНО: ПФК Лудогорец напомня, че съгласно заповед на Министъра на здравеопазването се въвежда задължителното използване на зелен сертификат за присъствие на футболните мачове от българското първенство и евротурнирите.
За двубоя с Мидтиланд стадион "Хювефарма Арена" отваря врати в 20,00".