Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, изрази задоволството си от представянето на тима му в Разград. "Шпорите" се наложиха с 3:1 над Лудогорец, но португалският специалист отчете и слабите страни на английския тим. 

Антон Узунов
100 снимки

"Бяхме достатъчно добри, че да спечелим. Контролирахме мача от самото начало, показахме добра амбиция. Създавахме ситуации, представихме се доста солидно през първата част. Опитахме се да убием мача още първото полувреме, но той все още бе отворен. Успяхме да уцелим гредата, имахме доста положения и доминирахме. За разлика от предния мач, имахме доста голямо предимство." 

"През второто полувреме им дадохме шанс да отбележат. Преминавахме бавно в защита и не бяхме напълно в мача, особено щом загубим топката. След това обаче отбелязахме още едно попадение, което ни вдъхна спокойствие и ни донесе победата", заяви Моу след срещата. 

"Не можехме да загубим още един мач, защото след това щяхме да играем мач на живот и смърт, така че ни остават две срещи у дома, в които просто трябва да си свършим работата и да се класираме", допълни специалистът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you win but you don’t play especially well @pfcludogorets1945

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

"Играчите на Тотнъм са от световно ниво, затова аз имам изисквания към тях. Трябва винаги да показват максимума. Доволен съм, защото реагирахме добре дори на гола." 

"Ние определено сме по-добрият отбор с по-добрите играчи, но в същия момент и се постарахме доста. Взехме мача насериозно и излязохме със силна атакуваща линия. Лудогорец определено не е слаб отбор, но ние сме по-добри и го показахме. Ще опитаме да направим същото, когато дойдат в Лондон", закани се Жозе за финал.