Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването на тима за утрешния мач от груповата фаза на Лига Европа срещу Цървена звезда. 

"В очакване сме на един тежък мач, предвид съперника, обстановката и многото контузии, които ни съпътстват в последно време. Като цяло тежка ситуация. Имаме достатъчно футболисти, на които разчитаме да направят един добър мач срещу Цървена звезда. Време е за добър мач“, сподели Петричев. 

"Не бих казал, че шансовете ни са малки. Шансовете са напълно реални да играем в евротурнирите напролет, стига да вземем две победи. Надявам се в оставащите два мача момчетата да не играят под голямо напрежение, да се забавляват, да дадат най-доброто от себе си и да зарадваме нашите привърженици“, добави той. 

Антон Узунов
89 снимки

"Надявам се момчетата да са го забравили вече мача срещу ЦСКА 1948. Този мач имаше две лица. Мисля, че треньорският ни щаб е направил достатъчно, за да обясни на момчетата, че ние си имаме нашите шансове, че трябва да играят без напрежение. Надявам се утре и спортният шанс да бъде с нас“, допълни изпълнителният директор на Лудогорец. 

"Нас не ни притесняват мачовете на гъсто, притесняват ни контузиите, които се получиха през последните месеци. В европейските клубни турнири играхме без някои от най-ключовите ни футболисти. Сега липсата на футболисти се увеличи особено след последния мач. По-малка е възможността за вариации и ротации, но тези момчета, които са налични имат качествата да се представят добре“, каза още Петричев.