Треньорска смяна може да има в Байер Леверкузен, ако отборът не стигне до победа в Разград в четвъртък. Тогава "аспирините" гостуват на Лудогорец в първи мач от груповата фаза на Лига Европа, а наставникът Хайко Херлих е под сериозно напрежение. 

Отборът му тръгна с три загуби в първите си три мача на Бундеслигата, а сега треньорът има ултиматум за две победи в предстоящите два мача тази седмица. Именно първият е в Разград, а вторият е с Майнц във вътрешния шампионат в неделя. Засега ръководството му гласува доверие и това беше обявено от спортния директор Руди Фьолер. 

"Започнахме сезона ужасяващо, но това не променя факта, че искаме да излезем от тази ситуация. И искаме да излезем от нея заедно с наставника ни Хайко Херлих. Той ще получи шанс за това", сподели Фьолер пред изданието "Фусбал Трансфер". 

"В нападение бяхме много зле и това трябва да се отбележи. Бяхме твърде беззъби и това ме притесни най-много. Но това няма нищо общо с треньора и решенията му и ние му имаме доверие", сподели още легендата на германския футбол.