Треньорът на ЛАСК Линц - Доминик Талхамер, сподели мнението си от зрелищната среща с Лудогорец. Австрийският тим надви българския шампион с 4:3 в мач от груповата фаза на Лига Европа. 

"Мисля, че се представихме супер на терена в продължение на 70 минути, после искахме да убием интригата в мача и постъпихме наивно. Затова и допуснахме двете контраатаки. С човек по-малко все пак се защитихме добре, показахме характер и заслужено спечелихме", заяви специалистът. 

Антон Узунов
94 снимки

"Иска ми се в такива ситуации да имаме повече контрол върху играта и да не допускаме толкова лесно гол. Получиха се проблеми, щом останахме с човек по-малко, но последните 10 минути се поокопитихме и това ни помогна да спечелим." 

"Виждате, че в първите 15 минути не се представихме особено стабилно в защита, но в последствие се подобрявахме и намирахме себе си. Като цяло мачът се играеше на високо ниво и офанзивното поведение преобладаваше. Все пак трябва да се намира баланс. Знаехме, че Лудогорец има бързи и технични футболисти, беше важно как ще се държим не само когато се опитваме да спечелим топката, но и когато контролираме", допълни специалистът. 

"Доволен съм, видяхме доста добри ситуации, които се препокриват с високите ни амбиции. Имахме добра възможност да се учим и да анализираме, за да се подобряваме за в бъдеще. Определено видях някои добри неща, които успяхме да наложим. Да, от 75 минута нататък положението бе напечено за нас, но съм удовлестворен от победата", завърши Талхамер.