Нападателят на Цървена звезда - Александър Катай заяви, че всички в отбора са наясно с важността на мача с Лудогорец утре и ще дадат максимума, за да постигнат желания резултат. Двубоят ще се играе без фенове заради инцидентите на срещата с Мидтиланд. Все пак "звездашите" ще имат подкрепа, след като УЕФА разреши да има деца на трибуните.
 
"Осъзнаваме важността на мача срещу Лудогорец и ще дадем всичко от себе си, за да се радваме след мача. Няма да играем пред пълни трибуни, но не е за първи път. Ще имаме подкрепата на деца, които бяха феноменални срещу Кайрат, когато победихме с 5:0.
 
Точно срещу Кайрат изиграх един от най-добрите мачове през този сезон, надявам се да се повтори срещу Лудогорец. Като цяло сме максимално фокусирани върху мача и нямаме търпение да започне.
 
За нас е важно да постигнем положителен резултат, една точка ще ни осигури спокойствие, а победата ще ни доближи до второто място. Все пак вървим мач след мач, имаме две победи зад гърба си и излязохме добре от сгъстения мини цикъл. Накрая искам пак да поканя децата да дойдат на мача и да ни подкрепят, ще бъде много важно за нас", заяви  Катай пред сръбските медии.
 
Брага води в група F с 9 точки, следван от Цървена звезда - 7 и Мидтиланд - 5. Българският шампион Лудогорец е последен с 1. При равенство утре сърбите със сигурност продължават напред, но остава да се реши в кой от двата турнира.