Помощник-треньорът на литовския Судува Ейвиняс Черниаускас разкри, че тимът все още таи надежда и се готви усилено за реванша срещу Лудугорец от плейофната фаза на Лига Европа. В първия мач „орлите” буквално отвяха гостите от Мариямполе с 2:0 в Разград. Вторият сблъсък е в четвъртък от 20:30 часа.

"24 часа": Лудогорец осигури на Херо първо ново попълнение

„Готвим се интензивно за реванша. Разбира се задачата ни сега е много по-трудна, отколкото преди първия мач в Разград. Никой няма намерение да се отказва и ще опитаме да играем срещу тях по най-добрия начин, по който сме способни”, каза Черниаускас.

„Допускаме грешки във всеки един мач и винаги има какво още да подобряваме. Срещу Лудогорец не беше изключение. Разбира се, Лудогорец е много по-силен опонент от тези срещу които по принцип играем. Естествено е да има повече грешки в играта ни. Ще опитаме да поправим нещата и в четвъртък ще разберем дали сме успели.

Херо стартира ударно с Лудогорец, срина бетона на Судува

Иначе от Судува могат да се похвалят с добри новини преди реванша в четъвъртък. Старши треньорът Владимир Чебурин ще може да разчита на централния нападател Каролис Лаукземис.  Също така полузащитникът Гиедриус Матулевичюс се завръща в игра по-рано от очакваното, след като не игра в първия мач на „Лудогорец Арена”.