Наставникът на Крусейдърс Стивън Бакстър заяви, че в тима от Белфаст очакват с нетърпение реванша с Лудогорец от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. 

Съставът от Северна Ирландия загуби с 0:7 в първата среща. Реваншът е на 17 юли от 22.00 часа, като може да го следите с Gong.bg, по DIEMA SPORT 2, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„Очакваме с нетърпение втория мач с Лудогорец. Естествено Лудогорец контролира ситуацията, защото има седем гола преднина. Нашата идея е да покажем нашия футболен план, Имаме доста местни момчета и сме горди с това, което са постигнали“, започна специалистът.

„След мача в Разград поздравих отбора за първите 30 минути, за добрата игра, нов второто полувреме бяха изтощени и срещу класен тим като Лудогорец е трудно. Поздравих ги за положените усилия“.

„Зависи от начина, по който младите утре ще видят мача. Но Лудогорец държи много топката. В нашия тим няма такива играчи, защото те не играят стила на българския шампион“, коментира за тактиката преди срещата с българския първенец Бакстър.


Веско Вълчев, пратеник на Дарик радио в Белфаст, Северна Ирландия