Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев е оптимист за своя отбор, независимо че допусна поражение с 0:1 от Лудогорец в отложен мач от 8 кръг на efbet Лига. Наставникът е убеден, че ситуацията в тима ще се подобри и победите ще започнат да идват една след друга.

„Поздравявам целия отбор, мисля, че това, което показахме през второто полувреме ни липсваше през първото, трябваше да сме по-спокойно и да се наслаждаваме на играта. С оглед на показаното след почивката заслужавахме точката, но да не забравяме, че се изправихме срещу шампиона. Няма от какво да съм крайно недоволен от своя отбор, освен че трябваше да сме по-спокойни през първата част. Самите те трябваше да си повярват. Сигурен съм, че ще се получи“, сподели Вальо Илиев.

„Няма как за толкова кратко време да се разбере идеята на треньорския щаб, но ми прави добро впечатление, че играем като здрав колектив, а това е изключително важно за мен към днешна дата. Независимо от загубата днес, мисля, че второто полувреме ни дава добър сигнал на позитивизъм. С помощта на младите и на опитните играчи в състава ще успеем да се справим“, каза треньорът.

„Ние искаме да печелим всеки мач, знам, че този отбор рано или късно ще започне да печели, при това не епизодично, а поредица от мачове. Вярвам в тези футболисти, вярвам, че могат да се случат нещата, заради начина, по който работим“ сподели още Вальо Илиев пред DIEMA SPORT.