Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че няма поводи за притеснение относно продължаването на договорите с двама от основните футболисти в тима Роман Безяк и Даниел Абало. Той говори след победата на Лудогорец с 1:0 над Гройтер Фюрт. 

„Нещата с договорите на Безяк и Абало са в напреднала фаза. Те са в договорни отношения. Не сме притеснени. Те са тук, играят добре и са в договорни отношения с Лудогорец“, каза Дерменджиев.

„Доволен съм от мача с Гройтер. Ние сме на 10 дни подготовка. Има много още какво да се желае, но съм доволен. Има още много компоненти, които показват, че на този етап подготовката е добра“, започна Дерменджиев.

„При определянето на състава за вторник ще се съобразим, но най-вероятно ще подходим по същия начин, тъй като искам всички играчи да получат по равно игрово време“.

„До момента това, което работим, е добро. Различна е продукцията от двете полувремена срещу Гройтер. Има хубави работи и в двете полувремена, но има и грешки“.

„Повече не искам да коментирам Шампионската лига. Завършихме добре. Остана ни вътрешният шампионат“.

„На този етап водим подготовка. Мисля, че този отбор и тези играчи имат достатъчно рутина. Винаги съм казвал, че играчите, които са тук, имат качествата, за да станат шампион. Контузията на Данчо Минев е съвсем лека. Просто не исках да рискувам“, завърши наставникът на разградчани.

Веско Вълчев, специален пратеник на Дарик радио в Турция