Травмата на вратаря на Лудогорец Георги Аргилашки, получена по време на вчерашния мач срещу чешкия Бърно може да се окаже доста сериозна, разбра Гонг.

След зверския удар, който младока получи, се наложи неговата смяна. Очаква се утре Аргилашки да премине ядрено-магнитен резонанс в турска клиника, за да стане ясно каква точно е контузията. Има обаче сериозни съмнения за увреждане на връзките, като в лагера на Лудогорец се надяват те да не се оправдаят.

При това положение Аргилашки няма да вземе участие в следващите два мача на отбора срещу Слован Братислава и БАТЕ Борисов. Все още не е ясно как контузията ще се отрази на плановете Владислав Стоянов да се превърне в коментатор на мача със Слован. По план Стоянов не трябваше да играе срещу словаците, но сега ще се наложи поне да е готов да се появи на смяна. От лагера на шампионите не са обявили дали превъплащението на национала като футболен коментатор ще се осъществи.

В същото време се разбра, че нападателят Клаудиу Кешеру няма да вземе участие в мача срещу Слован, а ще бъде и под въпрос за последния двубой срещу БАТЕ. Румънецът има проблеми с контузия, които му попречиха да играе в последните два мача на шампионите в Турция.

В събота Лудогорец играе срещу Слован, а в неделя срещу БАТЕ Борисов, като веднага след срещата отборът се прибира в България.