Героят на Лудогорец от мача със Стяуа на прага на групите на Шампионската лига Козмин Моци не остана доволен от резултата на тима му срещу Ливърпул на "Анфийлд". Според него реалният резултат от този мач е бил равенството. 

Разградчани паднаха с 1:2 в последната минута след доста спорна дузпа и това логично е разочаровало румънския защитник. Ето и какво сподели той след края на двубоя в Англия: 

"Според мен реалният резултат беше равенството, но оставаха три минути и го изпуснахме. Мисля, че играхме много добре и не заслужавахме да загубим. Страхотно е да чуеш химна тук, но ние дойдохме да си покажем играта и имахме много шансове да отбележим." 

"Много е тъжно да загубиш по този начин в последната минута, особено след като си изравнил така. Ние по принцип си вярваме и до последния сигнал си вярвахме. Ние знаем, че сме добър отбор и го показахме." 

"Имахме много положения. Сега мислим за вътрешното първенство и едва после ще мислим за вътрешното първенство. Вярвам, че ако бяхме вкарали първи с гредата, щеше да ни е много по-лесно." 

"Ливърпул обаче е страхотен отбор и в момента, в който им се откри възможност откриха, а после и още веднъж. Всъщност, те след две наши грешки си вкараха положенията и ни победиха. Такива са големите отбори", сподели Моци.