Вратарят на Лудогорец Милан Борян бе категоричен, че в клуба са гладни за успехи в Шампионската лига. Борян, който е канадски гражданин от сръбско потекло, коментира пред „Новости“, че в предстоящия двубой между Лудогорец и Цървена звезда фаворит няма.

„Очакваме Звезда във фантастична атмосфера. На такива мачове, без значение на класата на играчите, няма фаворит. Това, че букмейкърите ни дават предимство не значи абсолютно нищо. Който влезе по-добре в мача, ще има повече шансове да се надява на позитивен резултат“, заяви Милан Борян пред сръбското издание.

Вратарят сподели още, че всички в българския лагер са „наелектризирани“ и желаят влизане в групите на най-престижния европейски клубен турнир.

„Гладни сме за Шампионската лига. В клуба се говори и мисли само за това. Със сигурност ще е неуспех, ако не успеем да влезем поне в групите на Лига Европа. Имаме доста нови играчи и е нормално мотивацията да е голяма“, каза още Борян.

Футболистът на Лудогорец вярва в позитивния резултат за неговия тим след първата среща в България, която е на 26-и юли. 

Двубоят от третия квалификационен кръг на Шампионската лига е във вторник от 21 часа. Можете да го следите в Gong.bg, както и да го гледате в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.

„Ще е отлично, ако не допуснем гол. Победа с 2:0 или 3:0 би било фантастично. При всички случаи очаква отличен футбол, защото и двата отбора имат много класни чужденци в съставите“, добави Милан Борян.