Отборът на Лудогорец е изпълнен с надежди за отлично представяне в групите на Шампионската лига. Феновете на отбора вярват не по-малко в успеха на своя тим. Доказателството за това обаче идва не откъде да е, а от Ливърпул.

По време на мача от груповата фаза между младежките отбори на разградския тим и „мърсисайдци“ (0:4), един от привържениците на Лудогорец бе издигнал крайно любопитен плакат.

На трибуните на „Лангтрий парк“ бе засвидетелствана почитта към една от легендите на местния отбор Кени Далглиш, но... по-голяма се оказа обичта към българския шампион.

Един от феновете на Лудогорец, с шалче на отбора, бе опънал следния плакат: „Кени Далглиш е моят идол, но... Лудогорец е моят отбор.“ Дори цветовете на надписа бяха подбрани по начин, който свидетелства за положителното настроение на родния фен към двата състава.

Първите отбори на Ливърпул и Лудогорец излизат на "Анфийлд" в първи мач от груповата фаза Шампионската лига от 21.45 часа. Развитието на мача можете да следите минута по минута в Gong.bg, както и по Дарик радио.

Лудогорец

източник: Gong.bg, Веско Вълчев