„На Партизан няма да бъде лесно срещу Лудогорец, те са опитен отбор с 15 чужденци в състава си. Да, те имат и някои слабости, а това се видя в мачовете със Слован. Доста са опасни в атака, но все пак не са Барселона, а Лудогорец“, заяви за "Спортски журнал" сръбският наставник на Левски Славиша Йоканович.

Сръбският специалист бе помолен да разкаже пред местната общественост за шампиона на България преди двата сблъсъка на "орлите" с първенеца на Сърбия Партизан. Той продължи: „Шансовете на двата отбора са 50 на 50, независимо от факта, че съм останал с впечатлението, че в Партизан гледат песимистично на този сблъсък. Аз все пак вярвам, че моят бивш отбор може да спечели тази битка“.

Новият наставник на „сините“ каза още: „В България съм едва около една седмица и не вярвам, че в момента съм един от най-компетентните събеседници по темата български футбол. Имах все пак шанса да гледам Лудогорец в мача със Слован и в неделния шампионатен мач с Черноморец. Става въпрос за два различни мача и за две различни лица на отбора, тъй като срещу словаците те бяха невероятни, а срещу Черноморец, въпреки че биха с един гол, не оставиха много добро впечатление. Играеха бавно, с много проблеми, просто през уикенда не бяха отбора, който бяха в сряда“. /БГНЕС