В Лудогорец са получили доста запитвания за техни играчи, разкри спортният директор на кллуба Георги Караманджуков.
 
„За съжаление, имаме доста запитвания за играчи. Не е приятно всяка година да правим отбор. В началото гръбнакът на отбора беше един и същи. Миналата година се разделихме с основни футболисти – Тиаго, Десподов, Каули и други. Това бяха много добри футболисти. Неслучайно се стигна до трансфера на Тиаго във Висшата лига. Искам да сме по-позитивни, това е успех за българския футбол. 
 
Трябва да се подсилим за следващия сезон, но първо искаме да си свършим работата. Тази година не мога да не съм доволен до момента“, заяви Карамандуков.
 
Той коментира и темата с чужденците в българския футбол.
 
"Първите години Лудогорец имаше много българи. Неслучайно сега удължихме договора на Спас Делев, Тодор Неделев, Георги Терзиев и Чочев са при нас. Искаме да вдигаме нивото. Съжалявам за контузията на Антон Недялков. Беше надежден наш състезател. Постоянно влагаме в академията. Обучаваме треньорите, пращаме ги в чужбина. Не жалим средства. Мисля, че няма да помогне рестриктивна мярка в клубовете.
 
Имаше предложение да има праг на минималната заплата на чужденец. Приемам го, защото когато взимаш чужденец значи е добър и му даваш голяма заплата. Има отбори с 12-13 чужденци, но не са си вдигнали нивото“, каза още спортният директор на Лудогорец.