Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че тимът е забравил вече Милсами и с нетърпение очаква предстоящите тимове от евротурнирите. Шампионите заминаха днес за подготвителния си лагер в Австрия.

„Първият етап от подготовката премина добре, сега очаквам пак нещата да бъдат в рамките на нормите. Днес е жребият, не че сме напрегнати, но очакваме нашия съперник. Много време мина от Милсами, гледаме напред. Мислим само за предстоящия съперник, това, което е минало вече е зад гърба ни, почти цяла година мина, много е говорено и мисля, че футболистите са наясно. Мисля, че няма да допуснем тази грешка повече при такъв съперник“, сподели Дерменджиев.

„Винаги съм искал да имаме силни противници, за да видим какво е нашето ниво. Искам в контролите отборът да придобие добра практика и да бъде готов за първия мач.“

„Селекцията е отворена в такъв аспект, че ако има футболист, който да бъде над нашите и който ще може да подобри класата на отбора, може да се вземе, но на този етап не търсим нищо спешно.“

„Нека първо да се изясни форматът на първенството, дано да бъде добре за българския футбол и отборите да имат добра конкуренция, да се вдигне нивото съответно и националният тим да има друга визия“, добави наставникът на Лудогорец.

Запитан за новия тим на ЦСКА, който също се готви за първенството, Георги Дерменджиев сподели, че добрата конкуренция е положително нещо, за да могат феновете да гледат мачове на по-високо ниво.