Българският национал Михаил Александров замина за Варшава, където в следващите два дни трябва да се договори за личните си условия с Легия Варшава, и да стане играч на полския тим. Гонг единствен изпрати Мишо за Полша, и той сподели, че Лудогорец и Легия вече са се разбрали помежду си. 

"Нещата са сигурни дотолкова, доколкото двата клуба са се разбрали. Заминавам за преговори, и ако всичко мине добре, в понеделник ще съм играч на отбора," заяви Александров. 

"Радвам се, това е голям клуб. Всеки в България, който се занимава с футбол, знае този клуб. Феновете са прекрасни, успях да се информирам от Интернет какво се случва в клуба, от директорите разбрах какви са амбициите. Надявам се да е една голяма крачка напред," допълни той. 

"Предполагам, че доста лесно станаха нещата, защото и двете страни бяха склонни, имаха желание да се случи. Първо искам да поздравя моите съотборници, на които за съжаление не успях да кажа чао, но ще им подготвя една изненада. Но искам да им благодаря, винаги са ме приемали като част от семейството, и са били мои най-верни хора в последните пет години. С повечето от тях постигнахме доста големи успехи, надявам се да продължат, и да станат шампиони," завърши Александров.