Нежните половинки на играчи и треньори, както и дами от клуб "Ladies of Ludogorets" зарадваха с великденски яйца и още куп подаръци 120 деца от комплекс за социални услуги и семейства "Лудогорие" в Исперих. Красивите момичета пристигнаха в близкия до Разград град с клубния автобус, водейки със себе си талисмана на отбора - орлицата Фортуна. Дамите бяха боядисали великденските яйца и приготвили лакомствата за малчуганите собственоръчно. Подрастващите в Исперих посрещнаха дамите с песнички и скандирания: "Лудогорец, Лудогорец". Децата подариха на всяка от жените рисунка.

Клуб "Ladies of Ludogorets" пък дари на 18-годишния Денис Режди Осман пералня, готварска печка и хладилник. Той доскоро обитаваше дома, но занапред ще живее самостоятелно.  

Момичетата бяха осигурили за децата специална програма - аниматори, фокусник и музикално шоу. Всички се забавляваха, а накрая малчуганите и дамите поиграха футбол.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.