Защитникът на Лудогорец – Антон Недялков, изрази надежда, че „орлите” отново ще триумфират с титлата в шампионата. Бранителят реализира победния гол за своя тим при успеха с 2:1 над Динамо Тбилиси в Турция.

„Имам още доста работа. Има достатъчно време преди първия мач. Мисля, че всичко ще се нареди и ще бъдем в оптимална форма преди първия официален мач и началото на шампионата.

Нито един отбор, нито един защитник не харесва да допуска голове. Аз го отдавам на това, че все още сме в подготвителен процес. Все пак имаме и нови момчета, които навлизат. Докато синхронизираме нещата ще мине време, но не мисля, че това е проблем”, коментира Недялков.

„Аз предпочитам отборът да побеждава, няма значение как, дали ще допуснем гол или не. Важното е да играем така, че след като свърши мачът, всички да са доволни. Дали сме допуснали гол или не, не е толкова важно.

С чисто сърце и надежда си пожелавам да станем шампиони и да гоним добро представяне в европейските турнири и класиране в Шампионска лига. Мисля, че Лудогорец има достатъчно футболисти да затвърди и да покаже, че е най-добрия отбор в България”, каза още той.