Капитанът на Лудогорец в мача с Царско село - Кирил Десподов, призна вината си за ситуацията в края на първото полувреме в мача срещу Царско село и се извини. Десподов акцентира, че отборът е изиграл добро второ полувреме, но вече тимът мисли само за мача със Спортинг Брага от Лига Европа.

Антон Узунов
54 снимки

„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Тежко първо полувреме за нас, през второто вкарахме гол и се радваме, че победихме. Нашият отбор е добър в това да вкарва много голове. Бяхме агресивни и искахме повече победата. Много важни три точки за нас”, каза Десподов.

„Всяка една победа е ценна. Нашият отбор не излиза за нищо друго освен за победата. През първото полувреме грешката при напрежението е моя. Поемам си вината, всеки си изпуска нервите. Извинявам се на отбора и на Царско село. Извиних се два пъти. Няма да се повтори повече със сигурност, така че това е. Отборът има самочувствие и ще тренираме изцяло за мача с Брага. Те са добър съперник, но ние трябва да излезем за победа, защото както знаете нямаме точки и ни трябват такива, за да излезем от групата. Целта е ясна и ние продължаваме да я следваме – гоним само и единствено победата”, завърши Десподов.