Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази мнение, че клубът правилно е прибягнал до освобождаването на Павел Върба.

„Истината е, че с нещата не се получаваха. Не беше лош специалист г-н Върба, но може би беше правилно за клуба да се разделят пътищата и да се търси ново начало, тъй като наистина това бе една от слабите ни кампании”, сподели Дяков пред БНТ.

„Манталитетът у нас е малко по-различен и смятам, че това е една от пречките за чуждестранните треньори, но за всяко нещо си има първи път. Надявам се, че с нашия нов чуждестранен треньор нещата потръгнат и да започнем да играем така, както всички са свикнали да гледат Лудогорец”, продължи футболистът.

„Това, което разбирам за него от хората, които са контактували с него, е че той е възпитан, коректен човек. Истината е, че на терена ще се види как ще изглежда Лудогорец, тъй като там се показва треньорът. Какъвто и опит да има, каквито и качества да притежава, ако отборът не върви, винаги той го обира, така че се надявам да успеем”, каза още Дяков.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.