Новото попълнение на Лудогорец - Франко Русо, говори пред DIEMA SPORT, дни след трансфера си при "орлите". Той разкри как са го приели в клуба и какви са целите му.

"Мисля, че съм там, където исках да бъда. Доволен съм, че всичко се разви добре и искам да остана тук дълго време. Едно от първите неща, които ме накараха да дойда тук са амбициите на клуба. По време на преговорите видях какво е направил Лудогорец в Лига Европа. Това е много амбициозен клуб и искам да стана шампион в България", сподели Франко Русо.

"Бях чувал единствено за Матиас Тисера, който също е аржентинец, но не се познавахме преди това. С другите момчета сега се срещнахме за първи път. Имаме много добра комуникация. Вчера бяхме на вечеря с отбора, представих се, изпях и една песен - беше прекрасно", допълни новото попълнение на Лудогорец.

"Знам, че това е доста трудно първенство. Лудогорец всяка година се бори за титлата и я печели. Има много дербита, нямам търпение да взема участие в такъв мач. Напълно съм готов. Това ми е третата подготовка. Чувствам се 100% готов. Ако играем с четирима в отбраната мога да играя, както от дясно така и в ляво, нямам проблеми с това. Ако сме със схмеа с трима предпочитам да съм в средата", призна Русо.


efbet подкрепя българския спорт