Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев остана много задоволен от показаното от неговия отбор през първото полувреме на мача и смята, че разполага с необходимата дълбочина, за да се справи с напрежението да се играе на три фронта.

„Доволен съм от представянето. През първото полувреме играхме много добре, През втората част беше по-равностойно, но мисля, че контролирахме нещата и заслужавахме победата“, коментира Генчев.

„Ние имаме достатъчно голям брой добри играчи. Мачът в четвъртък беше тежък и имахме нужда от свежест. Тези, които влязоха, бяха на ниво“.

„Нямаме притеснения от сгъстения цикъл. Някои футболисти ще играят повече, но това не е ново. Повечето са свикнали с такъв ритъм, даже бих казал, че им харесва този ритъм да играят през 3 дена. Няма да има големи промени срещу Нефтохимик спрямо тези 2 мача. След тренировката утре ще вземем решение за състава".

„В повечето мачове срещу нас отборите играят затворено. Важно е за мен как ние ще реагираме и срещу Дунав“.

„Когато правихме разбора за мача днес казах, че най-важно е постоянството. Независимо дали лига Европа или efbet Лига няма значение. Нивото трябва да се запазва във всеки мач. Настроението в клуба е налице за добро резултати. Уверени сме, че на всички фронтове може да постигнем максималното“, завърши младият специалист.