Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез говори след загубата с 0:2 от Лудогорец на "Колежа". Наставникът на "канарчетата" бе изключително откровен и заяви, че неговият тим не е на нивото на българския шампион.

"Ако трябва да съм честен, загубихме заслужено. Трябва да го приемем, за мен е трудно. Трябва да кажа, че Лудогорец е по-добър отбор от нас. Трудно е да го приемем, в момента не сме на същото ниво, това е истината", сподели Керкез.

"Вижте това са тактически решения, ще видим за следващия мач. И двамата трябва да наведат глава и да работят", каза още той.

startphoto.bg
100 снимки

"Днешният мач е все едно играеш срещу европейски отбор, Лудогорец всяка година играе в Европа. Днес имах план, ние трябваше да пробваме. В този момент имаме нужда от много работа, много неща трябва да променим, за да сме на нивото на Лудогорец. От този мач имаме да научим много. Ще продължим да работим, знаем нашата цел", допълни треньорът.

"Ако бъркаме толкова пасове, как да играем срещу ЦСКА или Лудогорец. Трудно е, казах ви, те са на по-добро ниво от нас в момента, може би е трудно за хората да го чуят. Ние трябва да се научим как да печелим, това е процесът", завърши Душан Керкез.