Лудогорец обяви кога ще пусне в продажба билетите за мача с Локомотив Пловдив от 5-ия кръг на efbet Лига. Талоните ще могат да бъдат закупувани от петък, 11 септември. Двубоят с носителя на Купата на България е в събота от 21:00 часа на "Хювефарма Арена".

lap.bg
5 снимки

Входни талони за мача могат да бъдат закупени от касата на улица "Васил Левски", която в петък ще работи от 10,30 ч. до 18,30 ч. В деня на мача гишето отваря в 10,30 ч. и ще затвори след 21,00 ч. В деня на мача касата на сектор "Г" отваря в 19,00 ч. 

За двубоя с Локомотив Пловдив ще се продават билети според последната заповед на Министерството на здравеопазването, която разрешава максимум по 1000 души в един сектор на стадиона при запълване на 50 процента от капацитета му.

Цените на билетите за мача с Локомотив Пловдив са:

Сектор В 3 и 4 блок - 15 лв.

Сектор В 1,2,5,6 блок - 10 лв.

Трибуна "Моци" - 8 лв.

Сектор "Гости" - 8 лв.

За мача с Локомотив се продават и семейни билети

'ПФК Лудогорец напомня, че по време на мача на стадион "Хювефарма Арена" феновете трябва да сядат през една седалка, за да се спази изискването за физическа дистанция. Родител с дете или по-голямо семейство може да седнат без ограничения", написаха от ръководството на разградчани.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.