Лудогорец е поставил цена от 10 милиона евро за голямата си звезда Якуб Пьотровски. Тази сума е склонен да плати турският гранд Галатасарай, твърдят медиите в Турция. Този тим проявяваше сериозен интерес към полузащитника още през зимата, но тогава разградчани отказаха да се разделят с него.

През годините Лудогорец е показал, че умее да привлича качествени играчи, да ги развива и продава скъпо. Именно поради тази причина "орлите" може да се разделят с Пьотровски само при добра оферта.

Очаква се, ако въобще се до трансфер, той да бъде рекорден за играч от efbet Лига. До този момент рекордът държи Тиаго, който бе продаден за 8 милиона евро.

Тимът от Истанбул  продължава да следи отблизо представянето на Пьотровски. Скаути на турския гранд са наблюдавали халфа на българския шампион при успеха на Полша над Естония с 5:1. Пьотровски се отчете с красив гол и асистенция.

Той ще бъде наблюдаван и в утрешния сблъсък с Уелс, който ще определи кой от двата отбора ще отиде на еврофиналите в Германия през лятото.

През този сезон полузащитникът подобри много играта си в предни позиции и има 15 гола и 4 асистенции в 40 мача във всички турнири за Лудогорец.