Новият технически директор на ЦСКА – Михаил Александров, коментира жребия за новия сезон в efbet Лига, който отреди „червените“ да се изправят срещу шампиона Лудогорец още в първия кръг в Разград. Александров разкри още дали скоро се очакват трансфери в отбора.

„Защо да е неприятен жребият? Дали ще се срещнем с Лудогорец в първия, или последния кръг, няма никакво значение. По-важно е как ще се свършим работата на терена“, започна Александров.

Снимки: Startphoto.bg
52 снимки

„Не мисля, че се чувствам неудобно, напротив, чувствам се в свои води. Работата върви доста усилено, доста часове, да не кажа денонощно и се надявам накрая да видим резултата“.

„Очаквайте трансфери със сигурност, но нека не казваме нещо, преди да е станало. Не искам да бързаме в този тежък момент за отбора. Смятам, че ще вземем най-правилните решения“.

„Нека се стигне до такова нещо първо (б.р. - да се наложи мачът с Лудогорец от първия кръг да бъде отложен заради ангажиментите на „орлите“ в Европа). Пожелавам успех на Лудогорец в евротурнирите. Смятам, че е най-редно да направим така, че български отбор да играе в Европа“, завърши Александров.