"Много трудно Лудогоред може да плати 4-5 милиона евро за един играч на 22-23 години", разкри техническият директор на "орлите" Козмин Моци пред румънското издание GSP. Той бе запитан защо в Разград след толкова много години вече няма футболист от северната ни съседка.

"Румънските играчи имат стойност, но са много скъпи. Някои от тях, може би малко надценени. Познавам ги много добре, те са млади, добри момчета. Не сме поискали някой конкретен футболист. Като цяло говорим за румънските играчи. Има румънци, които харесвам, но би било много трудно да ги доведа. Джиджи Бекали не е единственият, който иска тези пари. Футболисти има и в Крайова, Клуж и Фарул. Има играчи, коиго не си заслужават парите. Но ви казах че е много трудно", продължи Моци.

"Дорин Ротариу е наш играч е под наем в Гърция, в Атромитос до лятото. След края на настоящия сезон той има още една година от договора си с Лудогорец и е решение на треньора и техническия щаб какво ще се случи с него. Видях и Клаудиу Кешерю, той все още се справя добре. Подготвя се добре, винаги е бил професионалист. Пожелавам му успех, защото той все може да играе", завърши Моци.


efbet подкрепя българския спорт