Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, бе гост на откриването на новата академична учебна година във Филиал Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев“.
 
300 са студенти в разградското подразделение на русенската Алма Матер, те се обучават в три специалности – „Биотехнологии“, „Технология на храните“ и „Химични технологии“. Първокурсниците са 80, а завършващият випуск е от 51 човека – 36 бакалаври и 15 магистри.
Изненада за Випуск 2021 бе поздравът от техническия директор на ПФК“Лудогорец 1945“ Козмин Моци, който разкри пред тях своята тайна за успеха – „колкото повече работа, толкова по-сладък е успехът“.
 
Преди да бъдат връчени дипломите за завършен образователен етап бе спазена традицията да се засади Дърво на Випуска. За завършващите имаше и още една изненада – поздрав от Танцов клуб „Абритус“ и участие в уъркшоп по народни танци в двора на Филиала. Обучението започна с Тракийско право хоро.
 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.