Старши треньорът на Монтана Никола Спасов беше доволен от представянето на своите футболисти, макар загубата от Лудогорец с 1:3.

Антон Узунов
59 снимки

„Не можахме да вкараме втори гол. Играем срещу Лудогорец, като пропускаме няма как да поддържаме добър резултат. Изравниха ни бързо. През второто полувреме изиграха също добър мач момчетата, доволен съм. Въпросът е и до възможностите на футболистите, за мен се представят прекрасно. За следващите мачове ще ставаме все по-дори. Ще взимаме точки на чужд терен. Опитахме се да играем, да бележим, не ни се случиха нещата. Чакам по-добри времена. Доволен съм. Не е добре, че не вкарваме голове и затова губим“.

„Всеки мач започваме страхотно. Днес ние вкарахме в първите минути, защото създавахме положения. Не семе убедителни в последния удар, както и в предишните мачове. Във Варна не беше реален резултат да загубим с 3:0, защото не вкарахме. Днес поне вкарахме срещу Лудогорец. Като игрово поведение трябва да се гордеят футболистите, аз съм доволен. Надявам се в следващите мачове да сме по-добри. Толкова са възможностите на момчетата. Оптимист съм за бъдещето на отбора. Момчетата са добри футболисти“.

„Нашата сила е по фланговете. Имаме добри хора в атака. Единствено трябва да сме по-стабилни в защита и да вкарваме повече отколкото получаваме“.

„Следващите мачове ще покажат. Днес играхме срещу силен противник. В следващите мачове ще разберем колко е силен отборът на отделните позиции“.

„Не мога да кажа, че играем хазартно. Зависи от футболистите, които са на терена. Имам толкова много нападатели, трябва да ги използвам. Атакуващият футбол ще възтържествува в Монтана“.