Полузащитникът на Лудогорец – Якуб Пьотровски, говори след победата с 5:1 над Левски. Полякът се отчете с гол и асистенция срещу „сините“ в историческия успех на „орлите“ над столичани. Пьотровски отчете, че Левски са се справили добре през първото полувреме в Разград, но неговият отбор е реализирал головете си в правилните моменти, за да може контролът на срещата да остане при домакините.

„Първото полувреме беше по-равностойно. Те контролираха топката и намираха пространствата в нашата отбрана. Вкарахме после ранен гол, който помогна много. Те имаха план. Това се виждаше ясно. Струва ми се, че ранното ни попадение обърка техните планове и следващите два гола спомогнаха да вземем контрола. Започнахме да изчакваме удобните моменти. Имахме късмет днес, тъй като вкарахме в много важни моменти“.

56 снимки

Всеки един мач за нас през сезона е задължителен за печелене. Искаме да побеждаваме всеки един двубой, така беше и днес. Когато не държим топката, води до нервност. Понякога има такива мачове и понякога ти липсва нещо, но се радвам, че през второто полувреме наваксахме с това“, продължи Пьотровски.

„Разбрахме за загубата на ЦСКА днес и това е предимство за нас. Надявам се, че ще спечелим следващите си мачове. Черно море може да се приближи до нас, но имаме добър аванс“, завърши Якуб Пьотровски.