Едно от популярните португалски издания „Маиш футбол“ специално посвети материал за деветата титла на Лудогорец и собственика на клуба Кирил Домусчиев. За успехите на „орлите“ пред сайта говори физиотерапевтът на клуба Марко Алвеш.

Снимки: Антон Узунов
24 снимки

„В клуба показват, че всеки е важен. Ако под прожекторите попадат най-вече треньорите и футболистите, то има много други служители, които са важни за успеха“, обяснява Алвеш, който говори и за собственика Кирил Домусчиев:

„Той всява респект, но също така е открит и контактен човек, който е пълен с енергия. Готов е винаги да ни подкрепи и да ни даде най-иновативните неща, за да може клубът да просперира. В същото време той е и много взискателен. След една загуба от отбор, който беше в долните части на класирането, трябваше да пътуваме 300 километра до офиса в София, за да срещнем със собственика. В крайна сметка се прибрахме в Разград в 7 сутринта“, сподели още Алвеш.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.