Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели своето мнение след двубоя между неговия отбор и Славия, спечелен от "орлите" с 2:1

"Съгласен съм, че това е много труден съперник, който излезе на много високо ниво. Опита се да спечели точка или три. Това бе мач, който изискваше много работа. Не бе особено лесно да се играе, защото тревата бе мокра, но след това стана по-добре. Дадохме им една възможност и те я използваха. Тази победа бе много важна.

Започнахме мача много силно, искахме да направим това и второто полувреме. Футболът е като живота, важното е, че успяхме да реагираме. В края е добре, че взехме трите точки. Ако не си на необходимото ниво на агресивност, което Славия показва, ще имаш проблеми.

Ние сме страхотни професионалисти. Разбира се, че когато има такава пауза е по-сложно, но ние се справихме добре. Имаме първо среща от първенството, това е дерби срещу Левски. Знаем срещу кого се изправяме у дома, така че трябва да сме концентрирани само върху този мач", коментира специалистът.