Треньорът на Левски Станимир Стоилов не скри разочарованието си от загубата от Лудогорец. Той посочи, че фрапантни грешки на неговите играчи са довели до поражението.
 
"Допуснахме детски и наивни грешки. По този начин няма как да спечелим срещу отбор като Лудогорец. Не отиват на името на нашия отбор подобни грешки.
Но нищо не можем да направим, трябва да продължаваме да работим и да напредваме с наличните футболисти. Не можем да нарисуваме нови играчи.
 
Лошото е, че в най-силните си минути допуснахме два гола. Дори не можахме да се зарадваме на головете, веднага противникът ни вкарваше.
Дадохме добра битка и екшън, за съжаление загубихме.
 
Много грешки на Шелис, който игра под напрежение и още на почивката говорих с него на тази тема. Нямахме обаче друга опция, Георги Александров, който беше на пейката, няма никакъв опит.
 
Не знам защо Кордоба не беше в групата - трябва да питате БФС и нашата администрация. На мен ми казаха, че не може да играе", заяви Стоилов.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.