Наставникът на Хебър Владимир Манчев коментира загубата на своя отбор от Лудогорец с 1:3. Специалистът сподели, че е доволен от себераздаването на играчите и иска неговите футболисти да бъдат по-уверени.

"Смятам, че видяхте нашия отговор. Играчите дадоха всички от себе си. Реакцията беше точно, каквато очаквах. Имахме през цялата седмица разговори как да се представим. Не мога да бъда недоволен от това, което показа играчите – като себераздаване и като хъс. Естествено, отборът на Лудогорец е много класен и не ни достигна да вземем нещо от този мач", започна Манчев.

"Първото полувреме имахме добри атаки, които не успяхме да развием. Продължаваме да работим, но на моменти не се получава. Взимахме грешни решения пред наказателното поле на противника. Много ни затрудниха през първите 45 минути със своите атакуващи играчи. През второто полувреме бяхме по-добре в защита, но заради грешката при втория гол не успяхме да вземем нещо", продължи специалистът.

"Всички отбори имат контузени и наказани, това са нормални неща и сме длъжни да се справяме с това, което имаме. Изиграхме един много сериозен мач срещу много добър противник. Класите са различни, не е тайна за никого. Противопоставихме се на отбор, който играе в Шампионска лига и Лига Европа", добави наставникът на Хебър.

"В паузата ще работим върху много неща, най-вече върху увереността. Именно този мач трябва да им покаже, че футболистите могат и имат нужните качества. Естествено, няма да е лесно, но това, което сме си поставили като цел (да оцелеем), трябва да го изпълним", завърши Манчев.