След близо 31 месеца извън терена вратарят на Лудогорец и бивш национал Владо Стоянов разкри кога можем отново да го видим на терена. Този момент все повече наближава, като дори е имало възможност да играе за втория състав срещу Литекс през изминалия кръг във Втора лига. 

Той и спортно-техническото ръководство обаче са решили да поизчакат малко, за да е в оптимална кондиция, за да не се рискува излишно евентуално възобновяване на травмата му. Той се контузи на 21 март 2017 г. на лагер с националния отбор и оттогава е в лазарета, но моментът на завръщането наближава. 

"Добре се чувствам чисто здравословно. Започнах тренировки, но допълнителено ще се прецени кога ще играя, ще го обяви ръководството", сподели Владо Стоянов в ефира на DIEMA SPORT и коментира казуса в дълбочина. 

"Готов съм винаги да играя, но не искам да избързваме. В последните 10-12 дни се чувствам добре, дори се мислеше дали да не играя в Ловеч с втория отбор. Толкова време съм чакал, нека не избързваме с 2-3 седмици", заяви Стоянов.