Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе доволен след спечелената победа над Левски с 1:0. Стражът на разградчани заяви, че тимът е взел реванш над „сините“ след драматична загуба на четвъртфинала за Купата на България.

lap.bg
60 снимки

„Не беше лесен мач. През първото полувреме не ни се получаваше играта, колкото ни се искаше. Нека и треньора да каже. Важното е, че успяхме да победим. Взехме реванш за последния мач“, каза Стоянов.

„С оглед на това, че не се игра дълго време, се получи добър мач. Тренираме заедно от 15 дни. Така е и при Левски. Преди това всеки индивидуално или на групи. Двата отбора показаха добро ниво. Получи се дербито. Имаше заряд. Не беше лош мач за гледане“, добави още вратарят на Лудогорец.

„Нямам притеснения от пандемията. Това не е само в България, а в целия свят. Не можем да стоим затворени още месеци или година. Важното е, когато играем да си вършим работата. Ако успеем да вземем мача с Арда в сряда, вече сме шампиони. Но нека да станем на теория и на практика, защото всичко се случва във футбола. Тогава можем да говорим за титлата. Каули в тренировките, когато имаме удари, видях, че притежава добър удар – плътен, точен отсечен. Не ме учудва, че вкара този гол“, каза Стоянов.