Новото попълнение на Берое Теди Мезаг говори за целите пред тима и мечтата си. Футболистът сподели пред walfoot.be за тежкия период от шест месеца без официален мач.

„Присъединих се към отбора в Турция. Изкарах пробен период, защото в България първенството се подновява по-късно от останалите. Това беше идеално време, за да се адаптирам. Тези седмици на подготовка ще ми помогнат много преди старта на шампионата“, каза Мезаг.

„Шест месеца без официални мачове са много време. Никога преди това не ми се беше случвало това. Много трудно се живее. Но можех да поддържам ритъма си като тренирам с някой отбор или с други играчи като мен“, добави още той.

„Пристигам в Берое с огромно желание и решителност. Това е клуб, който е гордостта на града си. Имаме много привърженици. Много съм щастлив, че се присъединих към отбора“, каза Мезаг.

„Първенството е като в Белгия. Играят се плейофи. Целта ни е да сме в топ шест, за да играем големи мачове с Лудогорец и Левски“, добави още той.

„Надявам се да направя силен сезон, да помогна на отбора за постигането на целите. След това може да заиграя в по-силно първенство“, каза новият футболист на Берое.